jeroen-beentjes
Jeroen Beentjes
Eigenaar / Recruitment Consultant

Mijn naam is Jeroen Beentjes, technisch opgeleid en 25 jaar actief in het vakgebied van technische personeelsbemiddeling. In deze periode heb ik meerdere rollen mogen vervullen; van adviseur, manager tot aan directeur van de middelgrote organisatie Vitae (later Experis).

Deze brede ervaring heeft mij geholpen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan, wat ik sinds 2013 met plezier doe. Ik haal veel energie uit het werken met technische professionals, zowel met kandidaten als opdrachtgevers. En denk graag mee over talentvraagstukken bij onze opdrachtgevers, waarbij de mens in de omgeving van de industriële techniek centraal staat.

In de afgelopen jaren heb ik een netwerk kunnen opbouwen in de techniek en vind ik het interessant hoe we vanuit onze eigen visie op bemiddeling de juiste mensen (online) weten te bereiken en daarmee onze klanten te kunnen blijven voorzien in vaste en tijdelijke vraag.

Bij YOUMANworks houden wij ons beeld van de markt scherp door ons te blijven interesseren de vraag én de ambities die er spelen binnen de maakindustrie. Ik vind het mooi dat wij daar als YOUMANworks een onderdeel van mogen uitmaken!