Arjan-van-der-heijden
Arjan van der Heijden
Eigenaar / Recruitment Consultant

Ik ben Arjan van der Heijden, werktuigbouwkundig opgeleid en heb mij in de eerste 10 jaar van mijn werkende leven ook gevormd binnen dit vakgebied. Al snel ontdekte ik dat mijn interesse uitging naar de menselijke factor en communicatie binnen deze technische omgeving. Toen ik daar mijn kracht vond besefte ik dat ik mijn passie voor techniek op een andere manier wilde invullen.

Na 15 jaar gewerkt te hebben in technische personeelsbemiddeling, achtereenvolgens bij Randstad, Experis (voorheen Vitae) en Modis Engineering, had ik voor m’n gevoel voldoende bagage om het vak zelfstandig te gaan uitoefenen. Vervolgens hebben Jeroen en ik samen YOUMANworks opgericht.

Jeroen ben ik tegengekomen bij Vitae, en we hadden al vrij snel een klik. Ook toen we niet meer samen werkten zijn we altijd in contact gebleven. Op het moment dat ik voor mezelf wilde beginnen, ondernemen op mijn eigen manier, besloten Jeroen en ik onze krachten te bundelen. We zijn gaan samenwerken omdat we beiden de visie hebben dat de mens het verschil maakt binnen de techniek en daarbij sluiten onze werkwijzen goed bij elkaar aan.

Wat mij YOUMAN maakt is dat ik zo dicht mogelijk bij mezelf blijf, terwijl ik tegelijk ook het échte contact met de ander opzoek. Dat werkt uiteraard het beste voor mezelf en ik merk dat het goed ontvangen wordt door de mensen waarmee ik samenwerk of zakendoe. Mijn technische hart krijgt met elk kijkje in de keuken bij onze opdrachtgevers aandacht en het wordt uiteraard als prettig ervaren dat ik de juiste vragen weet te stellen binnen de industriële techniek.